De puzzelpagina kan je niet digitaal invullen. Je kan ze onderaan dit bericht wel downloaden.

Stuur je antwoord op de prijsvraag naar puzzelpulsmagazine@acv-csc.be, ten laatste op 31 januari 2020. Of stuur een briefje met de oplossing, naam, adres en lidnummer naar Puls Magazine, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen.

De winnaar ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van 25 euro.

Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Dit reglement vind je hier online

Prijsvraag

De oplossing van de vorige prijsvraag was ‘Een openbare omroep mag geen propagandakanaal zijn’. G.D. uit Assebroek (Brugge) werd door loting uit de juiste antwoorden getrokken en wint een boekenbon van 25 euro. Proficiat!

We konden ook gratis exemplaren wegschenken van het boek ‘Het voordeel van de twijfel’ (van Stefaan Van Brabandt). De onschuldige hand bedacht deze lezers / lezeressen met een exemplaar: V.D. uit Zonnebeke, A.B. uit Veldegem, H.M. uit Wijgmaal, V.V.D.K. uit Kalmthout en D.M. uit Antwerpen. Veel leesplezier!