‘Van de Grote Woorden en de kleine dingen’, geschreven door Lieven De Cauter, is een filosofisch sprookjesboek, het boek der verbazing. Een verzameling poëtische miniaturen over de Grote Woorden en de kleine dingen: van geluk en vriendschap tot liefde en dood, van het paradijs tot de informatietechnologie, en over alles wat daartussen ligt. Een brede waaier aan speelse, toegankelijke teksten die samen toch een stevig parcours vormen. Uiterst bruikbaar als hoofdkussenboek voor jong en oud. Filosofische speleologie voor eeuwige beginners.
Dit boek is uitgegeven bij EPO. Auteur Lieven De Cauter is filosoof, kunsthistoricus, schrijver en activist. Hij doceert aan het departement Architectuur van de KU Leuven en de mediaschool RITCS.
Interesse in dit boek? Stuur dan je naam en adres naar communicatiedienst.acv-puls@acv-csc.be en laat ons weten dat je graag kans maakt op één van de vijf exemplaren die we gratis kunnen weggeven. Mail ons niet later dan 25 januari aub.