Op 7 en 8 september kan je weer naar Manifiesta, het festival dat méér biedt dan muziek en entertainment. Bij Manifiesta ontdek je artiesten met een sociale inslag, sprekers die hun nek durven uitsteken, boeiende auteurs, geëngageerde films, aangrijpende debatten en personaliteiten met een mening. Het is dan ook niet toevallig dat ook ACV Puls meewerkt aan het programma. Wie of wat er dit jaar allemaal op het podium staat, is nog niet helemaal uitgewerkt, maar noteer alvast ronkende namen als Bluai, Laura Tesoro en Hellmut Lotti goes metal. Maar daar tussenin vind je op het podium ook de Amerikaanse vakbondsorganisator Shawn Fain, waarmee je enkele maanden geleden ook al kennis maakte in dit magazine, en Irvin Jim van de Zuid-Afrikaanse vakbond. Verder spreekt de Palestijnse chirurg Ghassan Abu Sittah over de situatie in Gaza en komt auteur Tori Tsui vanuit Hongkong getuigen over de klimaatverandering. En daar wordt de komende maanden nog veel aan toegevoegd.

Je vindt er alles over op www.manifiesta.be