Wie de actualiteit volgt maakt zich grote zorgen. Klimaatverandering, ongelijkheid, pandemieën en oorlogen overschrijden alle landsgrenzen. Toch is er hoop. De wereld van morgen begint vandaag. Dat is wat jongeren ons voortdurend voorhouden. Ze hebben gelijk! De drijvende kracht achter verandering en vooruitgang? Die komt van jongeren. Met meer dan 1,8 miljard op deze planeet, vormen zij een ongelooflijke kracht. Die kracht wil WSM versterken.

WSM is de ngo die samen met o.a. het ACV bouwt aan een mondiaal netwerk dat opkomt voor de rechten van mensen in de hele wereld. In een nieuwe campagne laat WSM nu jongeren aan het woord. Cheang Srey in Cambodja, Carlos Salazar in Guatemala, Bikey Shrestha in Nepal, Judith Mukamana in Senagal en Fran Vanderheyden in België zijn een paar van de jonge activisten die werken aan verbetering. Door hen te steunen, investeert WSM in de toekomst. Doe jij ook mee? Steun dan zeker de campagne!

www.wsm.be