De komende weken komt ACV Puls jouw richting uit! In aanloop naar het ACV-Puls-congres ‘Tijd Voor Tijd’ in november willen het met jou hebben over ‘tijd’. We nodigen je uit in onze regionale Puls Cafés, je kan mee fietsen of wandelen, of aansluiten bij onze leesclub, je vindt ons op jobbeurzen voor afstuderende jongeren, er staan quizzen op het programma, maar ook interactieve webinars, studiedagen en gespreksmomenten… Over al die verschillende initiatieven lees je meer op www.hetacv.be/tijdvoortijd. Maar ook via dit magazine houden we je uiteraard op de hoogte.

We nodigen je alvast graag uit op de Puls Cafés die her en der in Vlaanderen georganiseerd worden.

20 april is er een thema-avond rond veerkracht onder de titel ‘Tijd voor (zelf)zorg’. Vanaf 19.30 ben je welkom in De Nieuwe Melac, Dorpssttraat 31 in Zwijnaarde.

27 april verwelkomen we je in winkelcentrum Malinas, Nora Tilleylaan 42 in Mechelen. Vanaf 19.30 uur praten we met boeiende gasten over de voor- en nadelen van arbeidsduurvermindering en flexi-jobs.

27 april kan je terecht in het ACV-gebouw in Roeselare (H. Horriestraat 31). Daar praten we over tijdkrediet en flexibele werkvormen. Samen met interessante gespreksgasten gaan we na hoe die kunnen zorgen voor een loopbaan op jouw maat.

Ook in Leuven kan je op 27 april terecht. In het prettige cultuurcentrum Opek, aan de Vaartkom in Leuven, ben je welkom op een gespreksavond rond het thema ‘Tijd Voor Tijd’.

En er volgen er nog! In andere regio’s worden nog een aantal bijkomende Puls Cafés aan de agenda toegevoegd. Je leest alles over het volledige aanbod op www.hetacv.be/pulscafe. Je kan er ook meteen inschrijven. Want om voldoende hapjes en drankjes te kunnen klaarzetten, wordt overal gevraagd om vooraf in te schrijven.