Stuur je antwoord voor het nieuwe kruiswoordraadsel naar puzzelpulsmagazine@acv-csc.beten laatste op 2 januari 2022. Of stuur een briefje met de oplossing, naam, adres en lidnummer naar Puls Magazine, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen.

De winnaar ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van 25 euro.

Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Dit reglement vind je hier.

De oplossing van de vorige prijsvraag was ‘Iedereen welkom in het Pulscafé’. R.T. uit Westerlo werd door loting uit de juiste antwoorden getrokken en wint een boekenbon van 25 euro. Proficiat!

We konden ook 3 gratis exemplaren wegschenken van het boek ‘Elementaire principes van oorlogspropaganda’ van Anne Morelli. De onschuldige hand maakte deze lezers / lezeressen blij met een exemplaar: T.P. uit Wemmel, l.N. uit Duffel en M-P.L. uit Diepenbeek.