Stuur je antwoord voor het nieuwe kruiswoordraadsel naar puzzelpulsmagazine@acv-csc.beten laatste op 2 december 2022. Of stuur een briefje met de oplossing, naam, adres en lidnummer naar Puls Magazine, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen.

De winnaar ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van 25 euro.

Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Dit reglement vind je hier.

De oplossing van de vorige prijsvraag was ‘Help, alles wordt duurder’. E.C. uit Heusden-Zolder werd door loting uit de juiste antwoorden getrokken en wint een boekenbon van 25 euro. Proficiat!

We konden ook 3 gratis exemplaren wegschenken van het boek ‘Ten Derden Male van Jos Geysels en Erik Vlaminck. De onschuldige hand maakte deze lezers / lezeressen blij met een exemplaar: L.V. uit Kessel-Lo, I.V.W. uit Booischot en E.V.E. uit Sint-Andries.