Maak kennis met ons loopbaanaanbod

Wist je dat je bij ACV Puls aan het juiste adres bent als je het over je loopbaanplannen wil hebben? Onze coaches staan voor je klaar om mee na te gaan hoe je het beste uit je loopbaan haalt.

Naast individuele loopbaantrajecten biedt het loopbaancentrum van ACV Puls ook een hele waaier aan workshops aan rond allerhande thema’s. Tijdens de webinar ‘Kiezen voor de zorg’ (16 november) ontdek je welke mogelijkheden de zorgsector je te bieden heeft.

Voor 50-plussers is er de meerdaagse workshop ‘De kracht van ervaring’ (vanaf 17 november). Die focust op hoe je als oudere werknemer met plezier aan de slag kan blijven, maar ook het perspectief van meer vrije tijd komt aan bod. Voor werkzoekenden is er de webinar CV en motivatiebrief (24 november). Die zet nog even alles op een rijtje voor een succesvolle sollicitatiebrief.

En wil je weten wat het loopbaancentrum je nog allemaal te bieden heeft? Dan kan je terecht op de algemene infowebinar (5 december) of in Brugge op de workshop ‘Proeven van loopbaanbegeleiding’ (28 november).

Maar je kan via de website natuurlijk ook altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek boeken!

Lees er alles over op www.loopbaanontwikkeling.be of contacteer ons via loopbaancentrum@acv-csc.be.