Doe mee aan de Klimaatmars op 23 oktober!

Op 23 oktober stapt het ACV mee op in de Klimaatmars in Brussel. Ook als vakbond pleiten we voor een doordacht klimaatbeleid. Onze aandacht voor het milieu staat trouwens niet los van onze eisen voor waardige jobs en goede werkomstandigheden. De groene transitie is ook een sociale uitdaging waar miljoenen werknemers bij betrokken zijn. Daar willen we mee over waken.

De transitie biedt kansen voor kwaliteitsvolle jobs, maar alleen als we doortastend investeren en innoveren. We komen daarom opnieuw op straat, vastberaden en vol energie. We zijn bereid om elk jaar terug te komen en de krachten te bundelen voor een toekomst waarin de planeet, mensen en hun rechten centraal staan. Kom met je familie, vrienden of collega’s naar de mars. Geniet van de feestsfeer en het warme gevoel om samen het verschil te maken.

www.backtotheclimate.be