Wil je werken aan je loopbaan? Dan heeft ACV Puls de komende weken heel wat workshops klaarstaan om daar een handje bij te helpen. Voor ACV-leden is dit aanbod helemaal gratis. Neem zeker ook een kijkje op www.loopbaanontwikkeling.be voor meer informatie.

Kiezen voor de zorg | Verschillende data

Overweeg je een tweede carrière in de zorg? In een anderhalf uur durend webinar zetten we de mogelijkheden voor jou op een rijtje. Achteraf kan je met een loopbaancoach je persoonlijke situatie bekijken. Inschrijven doe je hier.

CV en motivatie | 27 september

Een webinar van een uurtje waarin je leert om een wervend cv en een sterke motivatiebrief op te stellen. We kijken met plezier je ‘schrijfsels’ na en bespreken wat je er nog aan kan verbeteren. Inschrijven doe je hier.

Visibility 4 oktober

Tijdens dit webinar leer je hoe je jezelf beter zichtbaar maakt op het werk. We geven je tips waardoor je voortaan meer betrokken wordt. Nadien kan je met onze coaches jouw ‘plan van aanpak’ bespreken. Inschrijven doe je hier.

Driedaags loopbaan­traject in groep | Verschillende data

Tijdens deze driedaagse workshop leer je jezelf en je typische eigenschappen beter kennen, je brengt je competenties in kaart en ontdekt welk werk of welke omgeving best past bij jouw persoonlijkheid. Inschrijven doe je hier.

Infomoment | Verschillende data

Tijdens dit webinar leer je in een half uurtje wat de individuele loopbaanbegeleiding van ACV Puls voor jou kan betekenen. Inschrijven doe je hier.

Wil je meer weten over wat het loopbaancentrum je te bieden heeft? Je kan ons altijd contacteren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo ontdek je meteen of je met je vraag bij ons aan het juiste adres bent. Maak meteen een afspraak.