Dat is vanaf nu de nieuwe slogan van ACV Puls in de distributiesector. Met de nieuwe slogan onderstreept ACV Puls dat de verdiensten in de distributiesector echt wel laag liggen.

En dat de vakbond daar wat aan wil doen. De nieuwe slagzin werd bedacht samen met het personeel uit de sector. Via een bevraging konden zij suggesties doen voor een slagzin die de tien jaar oude voorganger ‘Werk aan de winkel’ moest vervangen.

In juni werd de nieuwe vondst voorgesteld tijdens een succesvolle startdag voor de militanten in Lamot, Mechelen. Maar liefst 300 militanten waren aanwezig op de startdag. Het werd, na jaren van corona, een warm weerzien met de collega’s. Tijdens de startdag waren er workshops over o.a. winkelbezoeken, je rechten als werknemer en communicatie.

Ook zin om mee te werken en meer invloed te krijgen in je winkel samen met ACV Puls? Contacteer ons dan via de sociale media of distributie@acv-csc.be.