Loopbaancentrum ACV Puls krijgt kwaliteitslabel

Begin maart ontving het loopbaancentrum van ACV Puls een kwaliteitslabel van de Vlaamse overheid. Daarmee erkent de overheid de uitstekende dienstverlening van de loopbaancoaches.

Bij het loopbaancentrum van ACV Puls kan iedereen terecht die samen met een buitenstaander wil nadenken over zijn of haar loopbaan. Dat kan via een individueel coachingtraject, waar je je loopbaan analyseert en op zoek gaat naar de job of loopbaan die echt bij jou past, maar ook via tal van groepsprogramma’s of workshops rond thema’s die met je loopbaan te maken hebben. Wil je weten hoe je als werknemer beter je kwaliteiten in de verf zet of hoe je als vijftig­plusser je ervaring kan inzetten als extra troef? Of sta je aan het begin van je car­rière en ben je op zoek naar het perfecte cv of tips voor je sollicitatiegesprek? Of wil je na een burn-out weer aan het werk maar weet je niet goed hoe je dat kan aanpakken? Het loopbaancentrum van ACV Puls helpt je graag op weg.

Wil je er meer van weten? Je vindt alle info netjes bij elkaar op www.loopbaanontwikkeling.be.