Wil je overstappen naar een job in de zorgsector?

Er is in de zorgsector een enorme vraag naar gekwalificeerde verpleegkundigen en zorgkundigen. Daar willen de vakbonden en werkgevers in de zorg iets aan doen. Overweeg jij over te stappen naar een job in de zorg? Dan is een opleiding via #kiesvoordezorg iets voor jou! Dit opleidingsproject biedt werknemers uit andere sectoren de kans om een opleiding te volgen.

Je kan met behoud van loon een opleiding volgen tot zorgkundige of verpleegkundige. Al bij de start van de opleiding kan je een arbeidsovereenkomst afsluiten met een zorginstelling (ziekenhuis, woonzorgcentrum…) waar je na het behalen van je diploma aan de slag kan. Met dit project vang je dus twee vliegen in één klap: opleiding en een grote werkzekerheid!

Meer info vind je op www.fe-bi.org