Stuur je antwoord voor het nieuwe kruiswoordraadsel naar puzzelpulsmagazine@acv-csc.be, ten laatste op 3 december 2021. Of stuur een briefje met de oplossing, naam, adres en lidnummer naar Puls Magazine, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen.

De winnaar ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van 25 euro.

Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Dit reglement vind je hier online

Prijsvraag

De oplossing van de vorige prijsvraag was ‘Samen werken we aan betere jobs’. K.D. uit Ieper werd door loting uit de juiste antwoorden getrokken en wint een boekenbon van 25 euro. Proficiat!

We schonken ook gratis exemplaren weg van het boek ‘Homo Deliveroo’. De onschuldige hand maakte deze lezers / lezeressen blij met een exemplaar: J.V.L. uit Zottegem, F.D.R. uit Ninove en E.D.L. uit Brecht.