Op 11 en 12 september is het weer ManiFiesta in Oostende. Het feest van de solidariteit biedt naar jarenlange traditie opnieuw een mooie mix van muziek, film, animatie, debat, literatuur en nog veel meer. Altijd met de klemtoon op solidariteit en engagement. Ook de vakbonden dragen hun steentje bij aan het programma. Zo zorgt het ACV op zaterdag voor een debat over organizing, oftewel de kracht van de massa.

Maar daarnaast kan je op Manifiesta ook o.a. deelnemen aan het klimaatdebat, meelopen in de Peace Parade, discussiëren over het recht op actievoeren, een DJ-workshop volgen, Cubaanse salsa dansen, lessen trekken uit de pandemie of kennis maken met auteurs als Ish Ait Hamou en Jeroen Olyslaegers… En nog veel meer natuurlijk. Zoals genieten van de muziek van o.a. Zwangere Guy, Zap Mama, Les Négresses Vertes, Black Mamba, Helmut Lotti of tal van andere artiesten. ACV Puls zal er alvast bijzijn. Jij toch ook?

Lees meer op www.manifiesta.be