De puzzelpagina kan je niet digitaal invullen. Je kan ze onderaan dit bericht wel downloaden.

Stuur je antwoord voor het nieuwe kruiswoordraadsel naar puzzelpulsmagazine@acv-csc.be, ten laatste op 23 oktober 2020. Of stuur een briefje met de oplossing, naam, adres en lidnummer naar Puls Magazine, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen. De winnaar ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van 25 euro.

De oplossing van de vorige prijsvraag was ‘Hoog tijd voor sociaal beleid’. M.D. uit Moen werd door loting uit de juiste antwoorden getrokken en wint een boekenbon van 25 euro. Proficiat!

We konden ook gratis exemplaren wegschenken van ‘Wat na corona’, van Bleri Lleshi (Uitgeverij EPO). De onschuldige hand maakte deze lezers / lezeressen blij met een exemplaar: A.T. uit Sleidinge, R.A. uit Harelbeke en M.M. uit Brussel.

Veel leesplezier!

Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Dit reglement vind je hier online: