De puzzelpagina kan je niet digitaal invullen. Je kan ze onderaan dit bericht wel downloaden.

Stuur je antwoord voor het nieuwe kruiswoordraadsel naar puzzelpulsmagazine@acv-csc.be, ten laatste op 29 mei 2020. Of stuur een briefje met de oplossing, naam, adres en lidnummer naar Puls Magazine, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen.
De winnaar ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van 25 euro.

Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Dit reglement vind je hier online

Prijsvraag

De oplossing van de vorige prijsvraag was ‘Kinderen kijken halsreikend uit naar de komst van de Paasklokken’. M.P. uit Willebroek werd door loting uit de juiste antwoorden getrokken en wint een boekenbon van 25 euro. Proficiat!
We konden ook gratis exemplaren wegschenken van Zo verliep de tijd die me toegemeten was’ (Uitgeverij EPO), het laatste boek van de betreurde arts en politicus Dirk Van Duppen. De onschuldige hand maakte deze lezers / lezeressen blij met een exemplaar: R.K. uit Kerkom (Boutersem), N.S. uit Buizingen en M.D. uit Hamme.

Veel leesplezier!