Win een topboek!

In zijn boek ‘Lang leve de vergrijzing’ (Uitgeverij EPO) schetst demograaf Patrick Deboosere een verrassend ander perspectief op de vergrijzing. “In een rijk land als het onze is het onzinnig om mensen te dwingen om langer te werken eens ze de 60 voorbij zijn”, verklaarde Deboosere in de pers.
De auteur gaat niet mee in het discours dat onze pensioenen onbetaalbaar worden tenzij we met z’n allen langer werken. “De betrachting van een economie moet toch zijn om zoveel mogelijk welvaart te geven aan zijn bevolking, aan mensen. Onze economie wordt altijd maar performanter. En een van de meest belangrijke zaken die we hebben is tijd, vrije tijd. We hebben maar één tijd in ons leven.”

Interesse in dit boek?
Stuur dan je naam en adres naar
communicatiedienst.acv-puls@acv-csc.be en laat ons weten dat je graag kans maakt op één van de drie exemplaren die we gratis kunnen weggeven. E-mail ons niet later dan 29 mei 2020 aub.