De puzzelpagina kan je niet digitaal invullen. Je kan ze onderaan dit bericht wel downloaden.

Stuur je antwoord op de prijsvraag naar puzzelonsrecht@acv-csc.be, ten laatste op 21 oktober 2019. Of stuur een briefje met de oplossing, naam, adres en lidnummer naar Ons Recht, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen.

De winnaar ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van 20 euro.

Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Dit reglement vind je hier

Prijsvraag

De oplossing van de vorige prijsvraag was ‘DE GRIEKSE GODEN WONEN OP DE BERG OLYMPOS’. S.C. uit Aalter werd door loting uit de juiste antwoorden getrokken en wint een boekenbon van 20 euro. Proficiat!

We konden ook gratis exemplaren wegschenken van de boeken ‘Niemand wil ze hebben. Europa en zijn vluchtelingen’ (Linda Polman, Uitgeverij Jurgen Maas), ‘Er is nog werk. De toekomst van waardig werk in de wereld’ (Luc Cortebeeck, Uitgeverij Lannoo) en ‘Mijn Congo’ (Bart Demyttenaere, Uitgeverij EPO).
De onschuldige hand hielp ons opnieuw. Exemplaren van ‘Niemand wil ze hebben’ zijn gewonnen door L.L. uit Deurne, N.D. uit Kortrijk en W.L. uit Weerde. ‘Er is nog werk’ wordt op gestuurd naar R.C. uit Ruiselede, W.V.H. uit Schilde, L.J. uit Sint-Amandsberg, P.D.S. uit Oostende en E.M. uit Stabroek. En ‘Mijn Congo’ belandt in de bus bij M.D. uit Roeselare, J.B. uit Langdorp en S.S. uit Lokeren.

Veel leesplezier!