Stuur je antwoord voor het nieuwe kruiswoordraadsel naar puzzelpulsmagazine@acv-csc.be, ten laatste voor 31 mei 2024. Of stuur een briefje met de oplossing, naam, adres en lidnummer naar Puls Magazine, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen.

De winnaar ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van 25 euro.

Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Dit reglement vind je hier.

De oplossing van de vorige prijsvraag was ‘Samen kiezen we voor oplossingen’. A-M.M. uit Grimbergen werd door loting uit de juiste antwoorden getrokken en wint een boekenbon van 25 euro. Proficiat!

We konden ook 3 gratis exemplaren wegschenken van boek ‘We moeten eens over Brussel praten’ van Hans Vandecandelaere. De onschuldige hand maakte deze lezers / lezeressen blij met een exemplaar: A.C. uit Roeselare, L.V. uit Kessel-Lo en F.V.D.V. uit Brussel.