Elke tuinliefhebber met groene vingers weet het: om te groeien, moet je snoeien. De weelderig bloesemende bomen en struiken die je nu ziet, zijn de vorige jaren vaak teruggesnoeid om toekomstige groei en bloei te bevorderen. Dat doet ACV Puls dit jaar ook met de mooie struik van haar communicatiemix.

Na de zomer verdwijnt het vertrouwde Puls Magazine uit de communicatiemix van ACV Puls.

Maar maak je geen zorgen. We blijven je op de hoogte houden over onze standpunten, onze visie en ons aanbod.  We blijven ook sensibiliseren rond thema’s die ons nauw aan het hart liggen. En we blijven je ook diepere analyses aanbieden van wat er om ons heen gebeurt. Je zal onze communicatie zien opduiken in nieuwsbrieven en op sociale media in een evenwichtige mix van tekst, beeld en geluid. Want behalve boeiende artikels zetten we ook verder in op video’s en podcasts. Steeds meer merken we dat mensen via digitale media onze verhalen oppikken. Ze reageren enthousiast op onze videoverhalen en podcasts. En dat is fijn.

Toegegeven, de keuze is ook ingegeven om financiële redenen. De kost van duurzaam papier en ecologisch verantwoorde inkt – waar we al geruime tijd op inzetten – is fors gestegen. En ook de verzending van een magazine wordt alsmaar duurder. In combinatie met de veranderende manieren waarop mensen boodschappen ‘consumeren’, kiezen we daarom vanaf september resoluut voor digitalisering.

We maken gelukkig geen sprong in het onbekende. Onze website www.acv-puls.be is al meer dan twintig jaar een baken van betrouwbare informatie over je rechten als werknemer. Elke maand vinden tienduizenden bezoekers de weg naar dit digitale ankerpunt. En de cijfers gaan nog steeds in een stijgende lijn.

Uiteraard blijven we je ook naar interessante weetjes en achtergronden leiden via onze digitale nieuwsbrieven en de sociale media. De teller van ons aantal volgers staat niet stil. De voorbije jaren vonden steeds meer leden de weg naar onze accounts op Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube en X, het vroegere Twitter. Volg jij ons nog niet? Haast je dan naar www.linktr.ee/acvpuls. Daar vind je een overzicht van al onze sociale mediakanalen en kan je meteen ook aanhaken om alle nieuwtjes op de voet te volgen.

Auteur: Jan Deceunynck | Illustratie: Davien Dierickx