Stuur je antwoord voor het nieuwe kruiswoordraadsel naar puzzelpulsmagazine@acv-csc.be, ten laatste voor 26 april 2024. Of stuur een briefje met de oplossing, naam, adres en lidnummer naar Puls Magazine, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen.

De winnaar ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van 25 euro.

Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Dit reglement vind je hier.

De oplossing van de vorige prijsvraag was ‘Stel je kandidaat voor het ACV’. C.H. uit Ruiselede werd door loting uit de juiste antwoorden getrokken en wint een boekenbon van 25 euro. Proficiat!

We konden ook 3 gratis exemplaren wegschenken van boek ‘Wiens Belang’ van Marijke Persoone. De onschuldige hand maakte deze lezers / lezeressen blij met een exemplaar: C.J. uit Tongeren, P.B. uit Charleroi en D.D.D. uit Zwijnaarde.