ACV en de museumpas, zoveel te beleven!

Hou je ervan om zo nu en dan wat cultuur op te snuiven? Combineer je een weekendje weg of een daguitstap graag met een museum of expo? Dan is de museumpas iets voor jou! Want de museumpas biedt je een jaar lang toegang tot meer dan 225 musea en hun tijdelijke tentoonstellingen in alle provincies van ons land.

En leden van het ACV krijgen 10% korting bij de aankoop van de pas! Zo kost de pas slechts 53,10 i.p.v. 59 euro.

Met de Museumpas kan je gedurende één jaar onbeperkt meer dan 225 musea en hun tijdelijke tentoonstellingen bezoeken. Je kan musea en expo’s bezoeken in heel België, onder andere in Gent, Antwerpen, Brussel en Brugge. Enkele voorbeelden van musea waar je de museumpas kan gebruiken zijn: Autoworld (Brussel), AfricaMuseum (Tervuren), Suske en Wiske Museum (Kalmthout), Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (Antwerpen), S.M.A.K. (Gent), Abdijmuseum Ten Duinen (Koksijde), Sint-Jans Hospitaal (Brugge), Modemuseum (Hasselt), Fotomuseum (Antwerpen), Openluchtmuseum Bokrijk (Genk)…

Als houder van de museumpas betaal je één keer in ruil voor een jaar vol verrassende uitstapjes. Je kan de pas met korting aankopen via www.pasar.be/acv