Zet de juiste loopbaanstappen met ACV Puls

Vind je het moeilijk om de job te vinden die echt bij je past?

Krijg je je loopbaan niet op het juiste spoor?

Dan kan je bij ACV Puls terecht voor loopbaancoaching op jouw maat. En die is nog helemaal gratis ook!

Wie nog geen zeven jaar werkt, kan bij de VDAB niet terecht voor loopbaancheques. En dus blijft de deur naar coaching vaak gesloten. Maar niet voor leden van het ACV!

Met ‘Loopbaanstappen’ heeft ACV Puls een traject uitgewerkt dat je toch via persoonlijke coaching op weg helpt! Ons ervaren team helpt je de juiste stappen te zetten om je loopbaan helemaal op kruissnelheid te krijgen. En je kiest zelf hoe je de ‘Loopbaanstappen’ liefst zet: digitaal, op kantoor of tijdens een frisse wandeling.

Schrijf je vandaag nog in, dan plannen we zo snel mogelijk een eerste kennismakingsgesprek!

Heb je wel al zeven jaar gewerkt? Ook dan kan je natuurlijk bij ACV Puls terecht om het over je loopbaan te hebben. Op www.loopbaanontwikkeling.be vind je alles over onze loopbaantrajecten voor wie recht heeft op loopbaancheques. En daarnaast vind je er ook nog een overzicht van onze webinars, workshops en groepssessies, die openstaan voor alle leden van ACV Puls.

www.loopbaanontwikkeling.be

Illustratie: Davien Dierickx