Stuur je antwoord voor het nieuwe kruiswoordraadsel naar puzzelpulsmagazine@acv-csc.be, ten laatste op 28 april 2023. Of stuur een briefje met de oplossing, naam, adres en lidnummer naar Puls Magazine, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen.

De winnaar ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van 25 euro.

Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Dit reglement vind je hier.

De oplossing van de vorige prijsvraag was ‘Er is ruimte voor hogere lonen’. M.D. uit Brugge werd door loting uit de juiste antwoorden getrokken en wint een boekenbon van 25 euro. Proficiat!

We konden ook 3 gratis exemplaren wegschenken van boek ‘De Tijd Dringt’ van Bernard Hubeau & Marc Cabus. De onschuldige hand maakte deze lezers / lezeressen blij met een exemplaar: S.G. uit Kasterlee, N.N. uit Kessel-Lo en J.S. uit Brasschaat.