Alles over je loon- en arbeidsvoorwaarden in je broekzak

In Puls Magazine lees je maandelijks diepgravend nieuws over wat er zich afspeelt op de arbeidsmarkt. Maar word je graag sneller op de hoogte gebracht van alle evoluties in je sector? Download dan zeker de handige ACV-app op je smartphone. Zo blijf je steeds op de hoogte van het nieuws over je loon- en arbeidsvoorwaarden.

Geef in de app aan in tot welke centrale je behoort (ACV Puls) en in welke sector je werkt, en je krijgt al wat voor jou van belang is netjes op je smartphone.

Ken je je sector niet vanbuiten? Geen probleem! Je sector of paritair comité (PC) staat elke maand als een cijfer vermeld op je loonfiche. Je vindt het ook terug op de individuele rekening (die je wellicht rond deze periode krijgt of kreeg van je werkgever voor je belastingaangifte) of op je contract. En als er belangrijk nieuws te melden is, ontvang je meteen een melding. Handig toch?

Je vindt de app in de Google Play Store of de App Store