Wil je graag stilstaan bij je carrière, je mogelijkheden en wensen? Dan helpt het om van gedachten te wisselen met een externe objectieve gesprekspartner die je met raad en daad bijstaat. De loopbaancoaches van ACV Puls staan voor je klaar!

Zoek je een betere work-lifebalance? Of overweeg je een carrièreswitch? Misschien is je job niet meer wat je er ooit van vond en wil je een andere invulling geven aan je loopbaan? Wil je zichtbaarder zijn voor je collega’s en meer verantwoordelijkheid opnemen? Of worstel je met je rol als leidinggevende en kan je wel wat tips gebruiken? Met al deze vragen over je loopbaan – en nog veel meer – kan je aankloppen bij de loopbaancoaches van ACV Puls.

Ze leggen je uit hoe ze jou kunnen helpen tijdens een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek of tijdens een online webinar over hun aanbod voor jou. Dat gaan een individueel loopbaantraject zijn, maar ook een specifieke workshop waar je uitgebreid tips & tricks krijgt aangereikt om je loopbaan steviger in de hand te nemen. De komende weken staan er workshops op het programma rond o.a. solliciteren, Linkedin, kiezen voor een zorgjob en je zichtbaarheid op het werk. Maar op www.loopbaanontwikkeling.be vind je nog veel meer.