Stuur je antwoord voor het nieuwe kruiswoordraadsel naar puzzelpulsmagazine@acv-csc.beten laatste op 17 maart 2023. Of stuur een briefje met de oplossing, naam, adres en lidnummer naar Puls Magazine, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen.

De winnaar ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van 25 euro.

Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Dit reglement vind je hier.

De oplossing van de vorige prijsvraag was ‘Hoog tijd voor sociaal beleid’. M.V.D.B. uit Brasschaat werd door loting uit de juiste antwoorden getrokken en wint een boekenbon van 25 euro. Proficiat!

We konden ook 3 gratis exemplaren wegschenken van ’Het Klimaatboek’ van Greta Thunberg. De onschuldige hand maakte deze lezers / lezeressen blij met een exemplaar: P.V.G. uit Borsbeek, J.B. uit Ninove en E.D. uit Reet.