Wil je in 2023 werken aan je loopbaan?

Januari, de maand van de goede voornemens… Heb je ook je loopbaan op je lijstje staan? Dan kunnen de loopbaancoaches van ACV Puls je helpen om dat plan al meteen wat concreter te maken.

Zoek je een betere work-lifebalans? Of overweeg je een carrièreswitch? Misschien is je job niet meer wat je er ooit van gedroomd had en wil je een andere invulling geven aan je loopbaan? Wil je wat zichtbaarder zijn voor je collega’s en meer verantwoordelijkheid opnemen? Of worstel je met je rol als leidinggevende en kan je wel wat tips gebruiken? Met alle vragen over je loopbaan kan je aankloppen bij de loopbaancoaches van ACV Puls.

Ze leggen je graag uit hoe ze jou kunnen helpen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek of tijdens een online webinar over hun aanbod voor jou. Dat gaan een individueel loopbaantraject zijn, maar ook een specifieke workshop waar je uitgebreid tips & tricks krijgt aangereikt om je loopbaan steviger in de hand te nemen. De komende weken staan er workshops op het programma rond o.a. solliciteren, kiezen voor een zorgjob en je zichtbaarheid op het werk. Maar op www.loopbaanontwikkeling.be vind je nog veel meer.

Aarzel niet om contact op te nemen!