Stuur je antwoord voor het nieuwe kruiswoordraadsel naar puzzelpulsmagazine@acv-csc.beten laatste op 10 februari 2023. Of stuur een briefje met de oplossing, naam, adres en lidnummer naar Puls Magazine, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen.

De winnaar ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van 25 euro.

Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Dit reglement vind je hier.

De oplossing van de vorige prijsvraag was ‘Hoog tijd voor sociaal beleid’. D.V. uit Peer werd door loting uit de juiste antwoorden getrokken en wint een boekenbon van 25 euro. Proficiat!

We konden ook 3 gratis exemplaren wegschenken van het boek ’De melkboer en de geschiedenis’ van John Vandaele. De onschuldige hand maakte deze lezers / lezeressen blij met een exemplaar: S.L. uit Koksijde, V.V.D.K. uit Kalmthout en B.C. uit Sint Eloois Winkel.