Stuur je antwoord voor het nieuwe kruiswoordraadsel naar puzzelpulsmagazine@acv-csc.beten laatste op 28 oktoberr 2022. Of stuur een briefje met de oplossing, naam, adres en lidnummer naar Puls Magazine, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen.

De winnaar ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van 25 euro.

Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Dit reglement vind je hier.

De oplossing van de vorige prijsvraag was ‘Zet de vakbond niet buitenspel’. I.D.C. uit Semmerzake werd door loting uit de juiste antwoorden getrokken en wint een boekenbon van 25 euro. Proficiat!

We konden ook 3 gratis exemplaren wegschenken van het boek ‘Voorbij de groei’ van Tim Jackson. De onschuldige hand maakte deze lezers / lezeressen blij met een exemplaar: S.V.D.E. uit Londerzeel, G.H. uit Dendermonde en E.N.R. uit Laakdal.