Op 17 en 18 september is het ManiFiesta in Oostende. Het jaarlijkse feest van de solidariteit biedt naar traditie opnieuw een mooie mix van muziek, film, animatie, debat, literatuur en nog veel meer. Altijd met de klemtoon op solidariteit en engagement. Ook de vakbonden dragen hun steentje bij aan het programma. Zo zorgt ACV Puls onder andere op zaterdag voor een debat over klimaat, maar ook voor een ode aan het protestlied tijdens een fijn meezingmoment.

Daarmee sluit ACV Puls mee aan bij de cultureel en sociaal ge├źngageerde traditie van het solidariteitsfeest. Want naast de inbreng van ACV Puls kan je op Manifiesta ook genieten van de uiteenlopende muziek van o.a. Stikstof, HK, Postmen, Belgian Asociality en Levs, maar even goed van debatten over bijvoorbeeld de loonstrijd, multinationals, kinderopvang, vrouwenrechten, betaalbare gezondheidszorg, extreem-rechts of het belang van de openbare diensten. Maar ook wie op zoek is naar een goed boek of een goede film komt op Manifiesta aan zijn trekken.

En zo is er voor iedereen wel wat lekkers te vinden in het aanbod. Hopelijk komen we jou daar ook tegen. Tot dan!

Bekijk ons programma op https://www.hetacv.be/acv-puls/nieuws-en-campagnes/manifiesta-2022

Voor een volledig overzicht: www.manifiesta.be.