Stuur je antwoord voor het nieuwe kruiswoordraadsel naar puzzelpulsmagazine@acv-csc.be, ten laatste op 18 maart 2022. Of stuur een briefje met de oplossing, naam, adres en lidnummer naar Puls Magazine, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen.

De winnaar ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van 25 euro.

Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Dit reglement vind je hier.

Prijsvraag

De oplossing van de vorige prijsvraag was ‘Samen krijgen we de loonwet weg’. A.G. uit Genk werd door loting uit de juiste antwoorden getrokken en wint een boekenbon van 25 euro. Proficiat!

We konden ook gratis exemplaren wegschenken van het boek ‘Ze draaien ons zot’ van Kim De Witte. De onschuldige hand maakte deze lezers / lezeressen blij met een exemplaar: S.L. uit Sint-Denijs-Westrem, P.F. uit Oostende en E.V.D uit Temse