Stuur je antwoord voor het nieuwe kruiswoordraadsel naar puzzelpulsmagazine@acv-csc.beten laatste op 11 februari 2022. Of stuur een briefje met de oplossing, naam, adres en lidnummer naar Puls Magazine, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen.

De winnaar ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van 25 euro.

Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Dit reglement vind je hier online.

Prijsvraag

De oplossing van de vorige prijsvraag was ‘Ook in 2022 staan we voor je klaar’. I.L. uit Merelbeke werd door loting uit de juiste antwoorden getrokken en wint een boekenbon van 25 euro. Proficiat!

‘Laat ons weten hoe jij het wil’ | Bevragingswedstrijd

In het novembernummer van Puls Magazine vroegen we jullie mening over dit magazine. Heel wat lezers vulden de bevraging in. Waarvoor dank. Met jullie opmerkingen willen en zullen we de komende maanden en jaren verder werk maken van een sterk ledenblad, dat jullie de informatie biedt die jullie belangrijk vinden. Tot onze voldoening hoorden we vaak dat de op de goede weg zijn. Maar er is altijd nog ruimte voor verbetering. Dus daar gaan we mee aan de slag.

Aan de bevraging was ook een wedstrijd gekoppeld. Onder de inzenders verlootten we tien filmtickets voor Kinepolis en tien aankoopbonnen van 20 euro bij Fnac. Onze onschuldige hand heeft inmiddels de winnaar uitgeloot. De cinematickets gaan naar C.B uit Sint-Amandsberg, S.L. uit Borgerhout, S.G. uit Genk, N.B. uit Serskamp, J.V. uit Gullegem, C.A. uit Lebbeke, S.P. uit Hombeek, S.B. uit Maasmechelen, M.B. uit Lede en K.R. uit Runkelen. De aankoopbonnen zijn voor E.H. uit Gent, R.V.O. uit Gent, N.C. uit Houthalen, S.W. uit Vrasene, I.R. uit Niewkerken-Waas, D.V. uit Westerlo, M.V. uit Ingelmunster, S.L. uit Tienen, B.D.P. uit Lievegem en I.H. uit Bree.

De bons en tickets zijn inmiddels per post verstuurd.