Museumpas goedkoper voor ACV-leden

Hou je ervan om zo nu en dan wat cultuur op te snuiven? Combineer je een weekendje weg of een daguitstap graag met een museum of expo? Dan is de museumpas iets voor jou! De museumpas biedt je namelijk een jaar lang toegang tot de mooie collecties van meer dan 200 musea en 300 expo’s in heel België. Ook unieke tijdelijke tentoonstellingen zijn gratis (of met korting). Zo staat de museumpas garant voor een jaar lang verrassende en zorgeloze uitstapjes in eigen land!

Je kan de pas kopen voor jezelf, maar ook voor vrienden en familieleden. Behalve de gratis toegang tot musea, krijg je via de pas ook unieke museumtips, exclusieve interviews en nieuws over tentoonstellingen en collecties in je mailbox. Dankzij het ACV en Pasar koop je de museumpas nu met 10% korting. De pas kost dan slechts 53,10 i.p.v. 59 euro. Je kan de Museumpas bestellen via www.pasar.be/acv.