Topboek: De Gutmensch Scheurkalender 2021

In aanloop naar het nieuwe jaar belichten we in onze boekenrubriek een buitenbeentje: een boek waar je het hele jaar plezier beleeft. De Gutmensch scheurkalender 2021 geeft je elke dag achtergrond en argumenten om op feestjes, op het werk, op café, in de klas het debat over asiel, migratie, vluchtelingen en extreemrechts aan te kunnen.
Een hele lijst cabaretiers, schrijvers, onderzoeksjournalisten, wetenschappers, dichters en cartoonisten maakten voor de scheurkalender unieke teksten, foto’s of tekeningen. Ze steken je een hart onder de riem met zinnig advies, goede tegenargumenten, onthullende statistieken, of een goede grap, zodat je er die dag weer tegenaan kan.

De Gutmensch Scheurkalender is een uitgave van Uitgeverij Jurgen Maas en Stichting Gutmensch en wordt verdeeld door Epo Distributie.

Interesse in de scheurkalender?
Stuur dan je naam en adres naar topboek@acv-csc.be en laat ons weten dat je graag kans maakt op één van de vijf exemplaren die we gratis kunnen weggeven. E-mail ons niet later dan 20 november 2020.