De puzzelpagina kan je niet digitaal invullen. Je kan ze onderaan dit bericht wel downloaden.

Stuur je antwoord voor het nieuwe kruiswoordraadsel naar puzzelpulsmagazine@acv-csc.be, ten laatste op 20 september 2020. Of stuur een briefje met de oplossing, naam, adres en lidnummer naar Puls Magazine, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen. De winnaar ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van 25 euro.

De oplossing van de vorige prijsvraag was ‘Maak er een mooie vakantie van’. J.D. uit Kortrijk werd door loting uit de juiste antwoorden getrokken en wint een boekenbon van 25 euro. Proficiat!

We konden ook gratis exemplaren wegschenken van ‘Dochter van de kolonisatie’, van Nadia Nsayi (Uitgeverij EPO). De onschuldige hand maakte deze lezers / lezeressen blij met een exemplaar: L.M. uit Deinze, A.M. uit Brussel en A.V. uit Middelkerke.

Veel leesplezier!

Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Dit reglement vind je hier online: bit.ly/wedstrijd-OR.