De puzzelpagina kan je niet digitaal invullen. Je kan ze onderaan dit bericht wel downloaden.

Prijsvraag
De oplossing van de vorige prijsvraag was ‘Het paard dat de haver verdient krijgt hem vaak niet’. J.D. uit Meensel-Kiezegem werd door loting uit de juiste antwoorden getrokken en wint een boekenbon van 25 euro. Proficiat!
We konden ook gratis exemplaren wegschenken van ‘Lang leve de vergrijzing’, een boek van Patrick Deboosere (Uitgeverij EPO). De onschuldige hand maakte deze lezers / lezeressen blij met een exemplaar: C.V. uit Eeklo, A.R. uit Borgloon en S.G. uit Pittem. Veel leesplezier!

Stuur je antwoord voor het nieuwe kruiswoordraadsel naar puzzelpulsmagazine@acv-csc.be, ten laatste op 29 juni 2020. Of stuur een briefje met de oplossing, naam, adres en lidnummer naar Puls Magazine, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen. De winnaar ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van 25 euro.
Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Dit reglement vind je hier online