De puzzelpagina kan je niet digitaal invullen. Je kan ze onderaan dit bericht wel downloaden.

Stuur je antwoord op de prijsvraag naar puzzelpulsmagazine@acv-csc.be, ten laatste op 13 april 2020. Of stuur een briefje met de oplossing, naam, adres en lidnummer naar Puls Magazine, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen.

De winnaar ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van 25 euro.

Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Dit reglement vind je  hier  online.

Prijsvraag

De oplossing van de vorige prijsvraag was ‘Donald Trump heeft weinig verstand van diplomatie’. J.P. uit Stabroek werd door loting uit de juiste antwoorden getrokken en wint een boekenbon van 25 euro. Proficiat!

We konden ook gratis exemplaren wegschenken van ‘Een kleine geschiedenis van de alledaagse dingen’, een boek van Harry Stalknecht (Uitgeverij Houtekiet). De onschuldige hand maakte deze lezers / lezeressen blij met een exemplaar: W.D. uit Lint, F.V. uit Sint-Michiels, L.V.B. uit Essen, L.V.P. uit Aalter (Lotenhulle) en B.T. uit Antwerpen.

Veel leesplezier!