Infomomenten loopbaanbegeleiding

Er zijn infomomenten loopbaanbegeleiding van het Centrum voor Loopbaanontwikkeling (CLO) in Herentals (woensdag 22 april), Leuven (woensdag 22 april), Mechelen (donderdag 23 april), Sint-Niklaas (maandag 18 mei), Hasselt (woensdag 20 mei), Roeselare (woensdag 20 mei).
ACV-leden krijgen de eerste loopbaancheque terugbetaald!

Workshops:

De kracht van ervaring
Deze workshop richt zich tot werkende 50 plussers die willen stilstaan en nadenken over de vraag hoe ze in de tweede helft van hun loopbaan met plezier aan de slag kunnen blijven. De workshop bestaat uit 4 namiddagen die één geheel vormen : 29 april, 13 mei, 27 mei en 10 juni in Antwerpen.

Hersteltraject burn-out
Deze vierdaagse richt zich tot werknemers die aan het herstellen zijn van een burn-out. De workshop bestaat uit 4 namiddagen die één geheel vormen : op 13 mei, 27 mei, 10 juni en 24 juni in Hasselt.
De infosessie vindt plaats op 29 april, van 14.00u tot 16.00u. Het infomoment is bedoeld voor wie meer wil weten over burn-out, voor zichzelf, voor iemand uit zijn/haar omgeving of voor zijn/haar werkvloer. Wie deze infosessie volgt, kan zich ook inschrijven voor het vierdaagse hersteltraject.

Groepsloopbaanbegeleiding
In deze loopbaandriedaagse kan je met alle thema’s uit loopbaanbegeleiding aan de slag. Je doet aan uitwisseling met andere groepsleden die ook beter willen omgaan met hun werksituatie.
Inschrijven kan alleen voor het volledige programma, de drie dagen sluiten aan bij elkaar : 15 mei, 29 mei en 12 juni in Hasselt.

Inschrijven / meer info:
www.jeloopbaan.be
www.loopbaanontwikkeling.be
acv-puls.loopbaancentrum@acv-csc.be
03 220 89 50