‘Zo verliep de tijd die me toegemeten was’, uitgegeven bij EPO, is het laatste boek van Dirk Van Duppen. Deze arts van Geneeskunde voor het Volk was actief in België (Deurne) maar ook in Libanon. Hij bedacht het Belgische Kiwi-model, engageerde zich als milieuactivist en schreef diverse boeken. In augustus 2019 kreeg Dirk te horen dat bij hem een terminale pancreaskanker was vastgesteld. Hij besloot door Thomas Blommaert (EPO) te laten optekenen hoe de tijd is verlopen die hem werd toegemeten. Die tijd werd een consequent engagement voor het volk.
In dit boek is de dood niet ver weg. Toch zindert het van het leven. En van de hoop. Het gaat over engagement en solidariteit. Over de liefde die je vindt in de strijd maar ook over hoe je in de strijd geliefd wordt.
Interesse in dit bijzondere boek? Stuur dan je naam en adres naar communicatiedienst.acv-puls@acv-csc.be en laat ons weten dat je graag kans maakt op één van de drie exemplaren die we gratis kunnen weggeven. E-mail ons niet later dan 17 april 2020 aub.