‘Een kleine geschiedenis van de alledaagse dingen’ werd geschreven door Harry Stalknecht. Het boek is een uitgave van Houtekiet.

De geschiedenis bestond niet alleen uit grote verhalen. Wie vond de lucifer uit, sinds wanneer eten mensen chips en hoelang lossen we al kruiswoordraadsels op? Achter alledaagse voorwerpen schuilt vaak een interessant verhaal. In dit boek bundelt de auteur de leukste bijdragen die hij schreef voor het tijdschrift G-Geschiedenis. Van kauwgom tot potlood, van tandenborstel tot toiletpapier, van caravan tot parfum. Na het lezen van dit boek zal je met andere ogen kijken naar de dingen waar je vroeger nooit bij stilstond.

Interesse in dit boek? Stuur dan je naam en adres naar communicatiedienst.acv-puls@acv-csc.be en laat ons weten dat je graag kans maakt op één van de vijf exemplaren die we gratis kunnen weggeven. E-mail ons niet later dan 28 februari 2020 aub.