De puzzelpagina kan je niet digitaal invullen. Je kan ze hier wel wel downloaden.

De winnaar ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van 25 euro.

Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Dit reglement vind je hier online:

 


Prijsvraag

De oplossing van de vorige prijsvraag was ‘PROTEST TEGEN JAMBON LEIDT TOT STEVIG VUURWERK’. J.D. uit Harelbeke werd door loting uit de juiste antwoorden getrokken en wint een boekenbon van 25 euro. Proficiat!

We konden ook gratis exemplaren wegschenken van het filosofische sprookjesboek ‘Van de Grote Woorden en de kleine dingen’, geschreven door Lieven de Cauter (Uitgeverij EPO). De onschuldige hand maakte deze lezers / lezeressen blij met een exemplaar: A.B. uit Nieuwpoort, W.D. uit Lint, L.V.D.C. uit Oostkamp, S.L. uit Kessel-Lo en V.V.D.K. uit Kalmthout. Veel leesplezier!

Stuur je antwoord voor het nieuwe kruiswoordraadsel naar puzzelpulsmagazine@acv-csc.be, ten laatste op 28 februari 2020. Of stuur een briefje met de oplossing, naam, adres en lidnummer naar Puls Magazine, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen.
De winnaar ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van 25 euro.