De puzzelpagina kan je niet digitaal invullen. Je kan ze onderaan dit bericht wel downloaden.

Stuur je antwoord voorhet nieuwe kruiswoordraadsel naar puzzelonsrecht@acv-csc.be, ten laatste op 20 december 2019. Of stuur een briefje met de oplossing, naam, adres en lidnummer naar Ons Recht, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen.

De winnaar ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van 20 euro.

Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Dit reglement vind je hier

Prijsvraag

De oplossing van de vorige prijsvraag was ‘DE AFSCHAFFING VAN DE WOONBONUS ZAL MENSEN VEEL GELD KOSTEN’. R.P. uit Oudenburg werd door loting uit de juiste antwoorden getrokken en wint een boekenbon van 20 euro. Proficiat!

We konden ook gratis exemplaren wegschenken van het boek ‘Aan de onderkant ligt de lat altijd hoger’, geschreven door de ATD Vierde Wereld-medewerkers Marijke Decuypere en Guy Malfait (Mammoet / EPO). De onschuldige hand besliste dat deze lezers / lezeressen een exemplaar toegestuurd krijgen: M.C.D. uit Evergem, M.F. uit Aarschot en L.V. uit Tielt.

Veel leesplezier!