Het boek ‘Kleine mensen, grote oorlogen’, geschreven door Jan Reyniers, gaat over doorsnee-Belgen uit de Rupelstreek en de kuststreek. Op de vluchtelingenroutes, in de loopgrachten en lazaretten van de Eerste Wereldoorlog, in het verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog. ‘Kleine mensen, grote oorlogen’ beschrijft hoe mensen klem geraken door de eisen die het leven en de wereld hen stellen. Een boek over bakkerszonen, metaalarbeiders en vissers, over verzetslui en vluchtelingen. Over een garenwinkeltje, een oorlogsverpleegster, een grote liefde en een man van tweede garnituur. Over wie welke keuzes maakte, en waarom. Auteur Jan Reyniers was hoofdredacteur van het magazine VOX.

Interesse in dit boek, uitgegeven bij EPO? Stuur dan je naam en adres naar communicatiedienst.acv-puls@acv-csc.be en schrijf in je e-mail dat je graag kans maakt op één van de drie te verloten exemplaren. Mail ons niet later dan 18 oktober 2019 aub