De puzzelpagina kan je niet digitaal invullen. Je kan ze onderaan dit bericht wel downloaden.

Stuur je antwoord op de prijsvraag naar puzzelonsrecht@acv-csc.be, ten laatste op 15 september 2019. Of stuur een briefje met de oplossing, naam, adres en lidnummer naar Ons Recht, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen.

De winnaar ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van 20 euro.

Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Dit reglement vind je hier online

Prijsvraag

De oplossing van de vorige prijsvraag was ‘DE ZOMER IS EEN SEIZOEN WAAR VELEN NAAR UITKIJKEN’. M.B. uit Roeselare werd door loting uit de juiste antwoorden getrokken en wint een boekenbon van 20 euro. Proficiat!
We konden ook 4 exemplaren verloten van het boek ‘Kapitalisme voor beginners’, geschreven door Vivek Chibber en uitgegeven bij EPO. De onschuldige hand lootte de winnaars uit de inzendingen. J.M.M uit Wielsbeke-Ooigem, M.M. uit Merelbeke, D.D.W. uit Sint-Niklaas en de familie V.-C. uit Lommel krijgen een gratis exemplaar van het boek toegestuurd.

Veel leesplezier!