infomomenten loopbaanbegeleiding

Er zijn infomomenten loopbaanbegeleiding van het Centrum voor Loopbaanontwikkeling (CLO) in Aalst (donderdag 7 november), Antwerpen (vrijdagen 6 september, 4 oktober, 8 november), Brugge (woensdag 11 september), Brussel ( vrijdag 27 september), Hasselt (woensdag 20 november), Herentals (woensdag 16 oktober), Herk-de-Stad (vrijdag 18 oktober), Leuven (woensdag 16 oktober), Mechelen (dinsdag 15 oktober), Roeselare (woensdag 23 oktober), Sint-Niklaas (maandag 9 september), Turnhout ( woensdagen 4 september en 6 november).

ACV-leden krijgen de eerste loopbaancheque terugbetaald!

Groepsloopbaanbegeleiding

In Leuven, op vrijdagen 20 september, 4 oktober, 18 oktober.

Workshops

De kracht van ervaring, stilstaan en bewust keuzes maken als 50-plusser
Deze workshop richt zich tot werkende 50-plussers die willen stilstaan bij en nadenken over de vraag hoe ze in de tweede helft van hun loopbaan met plezier aan de slag kunnen blijven. Ook het wenkend perspectief van meer vrije tijd en pensioen komt aan bod.
In Antwerpen op 13 en 27 september en 11 en 18 oktober.
De workshop bestaat uit 4 namiddagen  die 1 geheel vormen.

Groepsloopbaanbegeleiding 3-daagse
In deze loopbaandriedaagse kan je met alle thema’s uit loopbaanbegeleiding aan de slag. Je doet aan uitwisseling met andere groepsleden die ook beter willen omgaan met hun werksituatieIn Antwerpen op vrijdagen 20 en 27 september en 4 oktober.

 Workshop CV en begeleidende brief
Een goed cv is het halve werk. Het vergroot aanzienlijk je kansen om te worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.
Deze workshop vindt plaats in Antwerpen op dinsdag 8 oktober.

 Workshop sollicitatiegesprek
Een sollicitatiegesprek gaat vaak gepaard met onzekerheden, stress, angst voor het onbekende. Uiteraard leren we je hoe je je hierop voorbereidt. Deze workshop vindt plaats in Antwerpen op donderdag 17 oktober.

 Workshop ‘visibility’
Hoe zichtbaar ben jij op het werk? Ben jij ook op zoek naar manieren om je talenten te tonen of beter aan bod te laten komen?
Dan is deze workshop iets voor jou, hij vindt plaats in Antwerpen op vrijdag 25 oktober.

 Gratis voor leden van het ACV.

 Inschrijven / meer info: www.jeloopbaan.be

acv-puls.loopbaancentrum@acv-csc.be

www.loopbaanontwikkeling.be

03 / 220 89 50