De puzzelpagina kan je niet digitaal invullen. Je kan ze onderaan dit bericht wel downloaden.

Stuur je antwoord op de prijsvraag naar puzzelonsrecht@acv-csc.be, ten laatste op 20 mei 2019. Of stuur een briefje met de oplossing, naam, adres en lidnummer naar Ons Recht, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen.

De winnaar ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van 20 euro.

Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Dit reglement vind je hier online: bit.ly/wedstrijd-OR.

Prijsvraag

De oplossing van de vorige prijsvraag was ‘VEEL JONGEREN GAAN NAAR EEN KLIMAATACTIE’. J.H. uit Stal-Koersel werd door loting uit de juiste antwoorden getrokken en wint een boekenbon van 20 euro. Proficiat!

We konden ook 3 exemplaren verloten van het fraaie boek ‘Viglius van Aytta. Friese Europeaan avant la lettre’, geschreven door Kees Sluys en uitgegeven bij EPO. De onschuldige hand lootte de winnaars uit de inzendingen.
L.S. uit Bornem, L.M. uit Deinze en G.D. uit Merksem krijgen een gratis exemplaar van het boek toegestuurd.