Enjoy your life, fuck the stress – hét anti-stressboek

Ken je dat gevoel? Dat je van voren niet weet dat je van achteren leeft? Dat je bed je beste vriend is en dat je eigenlijk nergens meer echt zin in hebt? Je wilt er natuurlijk niet aan maar het lijkt erop dat de sluipschutter ook jou in het vizier heeft gekregen: stress! Welkom bij de club! Want laat één ding duidelijk zijn: voel je niet schuldig en heb geen spijt. Het moet maar eens afgelopen zijn met het denkbeeld dat mensen die stress hebben zwak zijn. Het is juist omgekeerd: stress overkomt vooral de mensen die meer dan betrokken zijn, de mensen voor wie niets te veel is en die altijd bereikbaar en verbonden zijn. De diehards die maar door blijven buffelen. Juist zij zijn vatbaar voor stress en omdat zij zo betrokken zijn, komen stress en burn-out in hun woordenboek niet voor. Dus ben je gevallen en sta je stijf van de stress? Gefeliciteerd! Je bent een topper!

‘Enjoy your life, fuck the stress’ is een boek van Thema, uitgeverij van Schouten & Nelissen. Wil jij graag dit fijne boek winnen? Ons Recht kan 5 exemplaren gratis uitdelen!

Interesse? Stuur dan je naam en adres naar lbc-nvk.communicatiedienst@acv-csc.be en schrijf in je e-mail dat je graag kans maakt op één van de te verloten exemplaren. Mail ons niet later dan 28 februari 2019 aub.