De puzzelpagina kan je niet digitaal invullen. Je kan ze onderaan dit bericht wel downloaden.

Stuur je antwoord op de prijsvraag naar puzzelonsrecht@acv-csc.be, ten laatste op 15 januari 2019. Of stuur een briefje met de oplossing, naam, adres en lidnummer naar Ons Recht, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen.

De winnaar ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van 20 euro.

Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Dit reglement vind je hier online: bit.ly/wedstrijd-OR.

Prijsvraag

De oplossing van de vorige prijsvraag was ‘HOGE WERKDRUK BIJ BPOST’. E.V. uit Roeselare werd door loting uit de juiste antwoorden getrokken en wint een boekenbon van 20 euro. Proficiat!

We konden ook 5 exemplaren verloten van het boek ‘100% leven: levenslessen van honderdplussers’ (Uitgeverij EPO). De onschuldige hand trok een aantal winnaars uit de inzendingen. De winnaars zijn P.M. uit Lommel, S.V.L. uit Michelbeke, A.D.M. uit Denderwindeke, V.P. uit Kessel-Lo en M.V. uit Lier. Veel leesplezier!